Σύνδεση - Εγγραφή πελατών
Το έπιπλο δεν είναι για εμάς…διαδικαστική υπόθεση ρουτίνας. Είναι η ατμόσφαιρα που αποπνέει, η διάθεση που δημιουργούν, η άνεση και το προσωπικό στυλ των πελατών μας.
Διατηρώντας αυτήν ακριβώς τη νοοτροπία, η εταιρία μας συνεχίζει δυναμικά τη μεγάλη της παράδοση στο χώρο του επίπλου, χωρίς να μένει πίσω σε όσα προστάζουν οι σύγχρονοι ρυθμοί.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε για σας το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα που σας επιτρέπει να κερδίσετε χρόνο και κόπο, να περιπλανηθείτε στη μεγάλη γκάμα επιλογών του όποτε και όσο εσείς θέλετε!
Στη φρέσκια και οργανωμένη ιστοσελίδα μας θα δείτε να ξεδιπλώνονται μπροστά σας μοντέρνες συλλογές επίπλων με εγγυημένα καλύτερη ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές!

Ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και «ντύστε» το χώρο σας με τα πιο ιδανικά έπιπλα που αντανακλούν το προσωπικό σας γούστο και τη διάθεσή σας!

Θα βρείτε έπιπλα για το σπίτι, για τον εργασιακό σας χώρο, ιδέες για παιδικό δωμάτιο, μεγάλη ποικιλία από φωτιστικά, επιλεγμένο επαγγελματικό εξοπλισμό, αλλά και ξεχωριστές προτάσεις για τον κήπο. Μια μόνο «βόλτα» στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα από την άνεση του καναπέ σας είναι αρκετή για να δώσετε λύση σε όλα σας τα προβλήματα.

Η εταιρία andrikakis.com είναι αναμφίβολα η μόνη εγγυημένη επιλογή στο χώρο του επίπλου! Περιηγηθείτε στην πλήρως ενημερωμένη σελίδα μας, εντοπίστε τα έπιπλα, τα διακοσμητικά αντικείμενα ή τον επαγγελματικό εξοπλισμό που σας ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σας και βρείτε τις ιδανικές λύσεις, όπως ακριβώς τις ονειρεύεστε!